افتخارآفرینی تیم‌های دانشگاه اصفهان در ششمین دوره جایزه بازی‌های جدی (SeGap2023)

دانشگاه اصفهان از این رویداد که هر سال توسط بنیاد ملّی بازی‌های رایانه‌ای با حمایت نهادهای مختلف علمی و فرهنگی به هدف حمایت از توسعه بازی‌های جدی که به هدف درمان، آموزش، تبلیغات و فرهنگ‌سازی و ... ساخته می‌شوند برگزار می‌شود، دست پر بازگشت.

ششمین دوره جایزه بازی‌های جدی در تاریخ 7 و 8 دی 1402 به میزبانی دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد. در این رویداد که هر سال توسط بنیاد ملّی بازی‌های رایانه‌ای با حمایت نهادهای مختلف علمی و فرهنگی به هدف حمایت از توسعه بازی‌های جدی که به هدف درمان، آموزش، تبلیغات و فرهنگ‌سازی و ... ساخته می‌شوند برگزار می‌شود، تیم‌های دانشگاه اصفهان خوش درخشیدند.

بازی camXmelody که یک بازی‌واره‌ی ترکیبی ورزش و موسیقی است که با کمک تکنیک‌های پردازش تصویر کنترل می‌شود، تحت راهنمایی دکتر جواد راستی عضو هیأت علمی گروه مهندسی پزشکی و مدیر مرکز نوآوری صنایع سرگرمی دانشگاه اصفهان و توسط نگین لقمانی (دانشجوی رشته مهندسی پزشکی دانشگاه اصفهان) و سید ابوالفضل شرافت و مهدی بروجنی (از اعضای تیم‌های مستقر در مرکز صنایع سرگرمی) ساخته شده است. بازی «قاضی و جلادش» نیز یک بازی روانشناسی سبک معمایی دیالوگ‌محور برای شناخت تیپ شخصیتی افراد است که تحت راهنمایی دکتر سیدفخرالدین نوربهبهانی عضور هیأت علمی گروه فناوری اطلاعات دانشگاه اصفهان و توسط آقای محمدمتین لیث‌صفار و خانم زهرا ابطحی (دانشجویان دانشکده مهندسی کامپیوتر) توسعه داده شده است. این دو بازی در لیست بازی‌های منتخب این رویداد قرار گرفتند.
معرفی این بازی را ازاینجا ببینید.  

بازی به‌آگاه  که تحت راهنمایی دکتر جواد راستی و توسط مهراب محمدی (فارغ التحصیل گروه مهندسی پزشکی) ساخته شده است، یک بازی رایانه‌ای-ورزشی است که با حرکت کاربر مقابل دوربین کنترل می‌شود و علاوه بر افزایش سطح فعالیت‌های جسمانی، باعث بهبود مهارت‌های شناختی از قبیل کنترل مهاری، توجه تقسیم‌شده و سرعت واکنش می‌گردد. این بازی برنده جایزه شایسته تقدیر رویداد در بخش علوم شناختی شد.
معرفی این بازی را از اینجا ببینید.  

مقاله « Behneshan: An Educational Video Game Utilizing Image Processing and Machine Learning Techniques to Teach Persian Sign Language to Deaf Children» که توسط یزدان قنواتی (فارغ‌التحصیل گروه مهندسی پزشکی) و دکتر جواد راستی بر اساس نتایج بازی به‌نشان نوشته شده است نیز لوح تقدیر ویژه رویداد در بخش علوم شناختی را دریافت کرد. این بازی برای آموزش زبان اشاره به کودکان ناشنوا و کم‌شنوا ساخته شده است.

مقاله «Behtab; A Framework for Playing Ball Exergames Based on Computer Vision Techniques» که توسط حسام محبی (دانشجوی دانشکده کامپیوتر دانشگاه اصفهان) و دکتر جواد راستی بر اساس بستر بهتاب ساخته شده است، در فهرست مقالات منتخب سمپوزیوم بازی‌های جدی (بخش علمی رویداد) قرار گرفت. بستر بهتاب امکان کنترل بازی‌های توپی به کمک تکنیک‌های پردازش تصویر را فراهم می‌آورد.

بازی The Tale of Chak-Chak که برگزیده بخش بین‌المللی رویداد شد، توسط زینب میرزاده ساخته شده که هم‌اکنون در یک شرکت بازی‌سازی در کانادا مشغول کار است و مسیر خود در این حوزه را از کمپ بازی‌سازی تابستان 1397 آغاز کرد.

در پایان مراسم، لوح تقدیر ویژه این رویداد به پاس 10 سال تلاش در جهت توسعه بازی‌های درمانی توسط وزیر محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی به آقای دکتر جواد راستی عضو هیأت علمی گروه مهندسی پزشکی و مدیر مرکز نوآوری صنایع سرگرمی دانشگاه اصفهان اعطا شد.
 
 
 
 
تاریخ:
1402/10/09
تعداد بازدید:
666
منبع:
تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به مرکز نوآوری صنایع سرگرمی دانشگاه اصفهان می باشد
Powered by DorsaPortal