کارگاه جذب سرمایه و جشن انتشار بازی ASSULT SECTOR- خرداد 1401

امین رفیع‌زاده مدیر استودیو Chainsaw Games که موفق شده است جدیدترین بازی خود را با حمایت سرمایه‌گذاران بین‌المللی منتشر نماید، چهارشنبه 4 خرداد 1401 در یک کارگاه دو ساعته تجربیات خود را در مورد چگونگی همکاری با ناشران بین‌المللی در اختیار علاقه‌مندان این حوزه قرار داد. در این رویداد که به میزبانی مرکز نوآوری صنایع سرگرمی دانشگاه اصفهان برگزار شد 30 نفر از فعالان صنعت بازی‌سازی حضور داشتند.

امین در این کارگاه پس از معرفی تیم خود، به بررسی ویژگی‌های یک Pitch Deck موفق برای ارائه به ناشران و سرمایه‌گذاران پرداخت. از دیگر مباحث مطرح شده در این کارگاه شرح و بررسی 100 ناشر و سرمایه‌‌گذار که به صورت مستقیم با آنها در ارتباط بوده است، بررسی بودجه سرمایه‌گذاری شده و موارد مربوط به Business Development و معرفی راهکارهای مختلف انتشار و ارتباط برقرار کردن با سرمایه‌گذاران مختلف از جمله Venture Capitals و Angel Investors بود.
در پایان کارگاه شرکت‌کنندگان به پرسش و پاسخ پرداختند. اعضای تیم Dropout Games میهمان این رویداد بودند که در انتهای کارگاه به معرفی تیم و تجربیات خود در این زمینه پرداختند.

1401/03/08