هفتمین دوره‌ی کنفرانس بین‌المللی «بازی‌های رایانه‌ای؛ فرصت‌ها و چالش‌ها» 5 و 6 اسفند 1400 برگزار خواهد شد.

دانشگاه اصفهان با همراهی بنیاد ملّی بازی‌های رایانه‌ای، هفتمین دوره کنفرانس بین‌المللی «بازی‌های رایانه‌ای؛ فرصت‌ها و چالش‌ها» را با هدف کمک به رشد و توسعه دانش و فناوری‌های مرتبط با بازی‌های رایانه‌ای و انتقال آخرین تجارب و دستاوردهای پژوهشی علوم انسانی و هنری و فنی در تاریخ‌های 5 و 6 اسفند 1400 به‌صورت آنلاین برگزار می‌کند.
حوزه‌های مورد تمرکز این کنفرانس شامل روانشناسی، جامعه‌شناسی، مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات، حقوق، اقتصاد، مدیریت، هنر، پزشکی، آموزش و سایر علوم وابسته می‌باشد.

از کلیه‌ی پژوهشگران و علاقمندان این حوزه دعوت می‌شود نتایج آخرین تحقیقات خود در این حوزه‌ها را از طریق وب‌سایت کنفرانس به دبیرخانه ارسال نمایند. اطلاعات تکمیلی در وبسایت کنفرانس به نشانی www.cgco2022.ui.ac.ir قابل دسترسی است.
 لازم به ذکراست که آخرین مهلت ارسال مقالات به دبیرخانه کنفرانس 25 آذر 1400 خواهد بود.

1400/09/18