دوره آشنایی با ساخت پادکست (12 تا 16 سال)- تابستان 1402

در تابستان 1402 با همکاری شرکت آواگستران نوین نقطه (رادیو نقطه) مستقر در مرکز رشد دانشگاه اصفهان، دوره‌ی آشنایی با ساخت پادکست برگزار شد.

یکی از انواع روش‌های تولید محتوا ساخت پادکست است که در سال‌های اخیر رشد چشمگیری داشته است. کسب‌وکارها، سازمان‌ها و افراد مختلف برای افزایش آگاهی از برند، اشتراک‌گذاری اطلاعات و ارتباط با مخاطبان، پادکست تولید می‌کنند. یادگیری این مهارت از سنین پایین می‌تواند پرورش‌دهنذه استعدادهای کودکان و نوجوانان و راهگشای آنها در آینده باشد.

مدرس دوره نفیسه خدابین‌فرد است. نفیسه بنیان‌گذار و مدیر شرکت آواگستران نوین نقطه و کارآفرین در حوزه صدا بود. وی همچنین نویسنده و برنامه‌ساز رادیو و مدیر خوشه پادکست شتاب‌دهنده صنایع خلاق اصفهان می‌باشد.
سرفصل‌ها:
• نویسندگی و ایده‌پردازی