دوره اسکرچ جونیور- تابستان 1402

برای اولین بار در تابستان 1402 دوره‌ی بازی‌سازی با پلتفرم اسکرچ برای کودکان 5 تا 7 سال در مرکز نوآوری صنایع سرگرمی دانشگاه اصفهان برگزار شد.

اسکرچ یک زبان‌ برنامه‌نویسی با محیط گرافیکی و بسیار جذاب است که امکان ساخت بازی، پویانمایی و داستان‌های تعاملی را فراهم می‌کند. اسکرچ جونیور برای آموزش به کودکان 5 تا 8 سال طراحی شده است. از مهمترین دلایل انتخاب این محیط برنامه‌نویسی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:
• قابلیت استفاده بدون نیاز به سواد خواندن و نوشتن
• دسترس‌پذیری مطلوب با قابلیت نصب رایگان و استفاده روی تلفن همراه و رایانه
• محیط کار بسیار ساده، قابل فهم و گرافیکی جذاب
• خلق ایده با ساخت بازی، داستان و پویا‌نمایی

با یادگیری زبان برنامه‌نویسی اسکرچ، روش‌های خلاقانه‌ای برای حل مسأله بصورت گام به گام را می‌آموزید. این مهارت همچنین باعث پرورش تفکر الگوریتمی، ارتقاء مهارت حل مسأله و افزایش توانایی ایده‌¬پردازی و خلاقیت در کودکان و نوجوانان می‌شود.
برای اولین بار در تابستان 1402 دوره‌ی بازی‌سازی با پلتفرم اسکرچ برای کودکان 5 تا 7 سال در مرکز نوآوری صنایع سرگرمی دانشگاه اصفهان از 5 تیر تا 21 تیر روزهای دوشنبه و چهارشنبه از ساعت 10 تا 11 به مدت 6 جلسه برگزار شد.

در این دوره این سرفصل‌ها تدریس شد:
• معرفی اسکرچ جونیور و نصب آن
• آشنایی با محیط نرم‌افزار