دوره آموزشی روباتیک با آردوینو- تابستان 1402

در تابستان 1402 دوره‌ی روباتیک برای نوجوانان 12 تا 16 سال توسط مجموعه خلاق صنایع آموزشی کارو (CARO) برگزار شد.

آردوینو یک بسته‌ سخت‌افزار و نرم‌افزار مبتنی بر میکروکنترلر است که به کاربر این امکان را می‌دهد تا به راحتی برنامه‌ریزی و کنترل سخت‌افزارها و اجزای الکترونیکی مختلف را با استفاده از کد برنامه‌نویسی انجام دهد. آموزش آردوینو در قالب پروژه‌های جذاب روباتیک، لذت فراگیری را صدچندان می‌کند.

در تابستان 1402 دوره‌ی روباتیک برای نوجوانان 12 تا 16 سال توسط مجموعه خلاق صنایع آموزشی کارو (CARO) در مرکز نوآوری صنایع سرگرمی دانشگاه اصفهان از 3 تا 28 تیر روزهای زوج به مدت 12 جلسه از ساعت 8 تا 10 برگزار شد.

مدرس دوره احسان طغرایی بود. احسان موسس مجموعه خلاق صنایع آموزشی کارو (CARO) است و بیش از 7 سال سابقه تدریس دوره‌های مهارت‌محور و خلاق ویژه کودک و نوجوان در رشته‌های هوافضای دانش‌آموزی و رباتیک هوشمند را دارد. وی همچنین طراح و سازنده بیش از 30 محصول متنوع آموزشی ویژه سنین مختلف می‌باشد.

سرفصل‌های دوره:
• آشنایی با علم رباتیک و کاربرد آن آشنایی با بردهای آردوینو و کاربرد آنها
• آشنایی با مکانیزم‌های مختلف حرکتی در رباتیک
• آشنایی با انواع موتورهای DC و گیربکس‌ها
• آشنایی با قطعات الکترونیک شامل المان‌ها سنسورها درایورها و اتصالات آنها
• شروع آموزش برنامه‌نویسی و نحوه اپلود کد روی آردوینو
• ساخت مدارهای ساده با آردوینو
• رفع اشکالات و چالش‌ها در کد نویسی و اپلود کد
• ساخت سه مدل ربات (تعقیب خط، تشخیص مانع، کنترل با بلوتوث و اپلیکیشن) شامل ساخت بدنه، تعبیه قطعات الکترونیکی، کد نویسی و اپلود کد و تست ربات‌ها
1402/08/08