دوره آموزشی روباتیک به روش STEM- تابستان 1402

در تابستان 1402 دوره‌ی روباتیک به روش STEM برای کودکان و نوجوانان 8 تا 12 سال برگزار شد.

ساخت ربات اسباب‌بازی توسط کودکان یادگیری STEM (به معنای یادگیری علم، تکنولوژی، هنر، کامپیوتر و ریاضیات) را سرگرم‌کننده‌تر می‌کند! امروزه ترکیب لوگو با اسباب‌بازی‌های پیشرفته‌تر و ساخت آن، یادگیری مهندسی، کدنویسی و ریاضیات را به یک سرگرمی تبدیل کرده است. آموزش مبتنی بر STEM بخشی از برنامه‌های آموزشی مدرن را شکل داده‌ است. ساخت این اسباب‌بازی‌ها مهارت‌های STEM کودک را تقویت می‌کند و به مخترعان نوپا این فرصت را می‌دهد تا در خارج از کلاس درسی نیز خلاق باشند.

رباتیک علاوه برسواد STEM مهارت‌های دیگری مثل خلاقیت عملی، حل مسأله، ارتباط و کار گروهی را به کودک آموزش می‌دهد. یادگیری رباتیک فقط به این معنا نیست که فرزندتان را برای داشتن شغل برنامه‌نویسی یا مهندسی کامپیوتر آماده کنید؛ بلکه آن‌ها را به مهارت‌های فنی و حل مسأله‌ که برای هر نوع آموزش یا کاری به آن نیاز دارند مجهز می‌کنید.
در تابستان 1402 دوره‌ی روباتیک به روش STEM برای کودکان و نوجوانان 8 تا 12 سال توسط مجموعه خلاق صنایع آموزشی کارو (CARO) در مرکز نوآوری صنایع سرگرمی دانشگاه اصفهان از 3 تیر تا 28 تیر روزهای زوج به مدت 12 جلسه از ساعت 10 تا 12 برگزار شد.
سرفصل‌های دوره:
• آشنایی با علم رباتیک و کاربرد آن در زندگی انسان
• شروع آموزش با قطعه‌شناسی و آموزش کار با ابزار ساده
• آشنایی با موتورهای الکتریکی و نحوه استفاده از آن
• آشنایی با منبع تغذیه و نحوه استفاده از آن
• ساخت مدارهای ساده الکتریکی
• آشنایی با نحوه حرکت ربات
• ساخت سیستم‌های حرکتی مختلف
• اموزش کار با سیستم کنترل ربات
• ساخت شاسی ربات با لوازم مختلف
• ساخت سه مدل ربات (ماشین کنترلی سیم‌دار، ربات فوتبالیست، ربات آتش‌نشان)

1402/08/08