دوره‌ی 24 ساعتی آموزش فوتوشاپ- تابستان 1401

در مرکز نوآوری صنایع سرگرمی دانشگاه اصفهان از 23 تیرماه 1401 روزهای دوشنبه و پنج‌شنبه از ساعت 17 تا 19، یک دوره‌ی کاربردی 12 جلسه‌ای فوتوشاپ برگزار شد.

ورود به دنیای گرافیک همواره چالش‌های خاص خود را دارد که یکی از مهم‌ترین این چالش‌ها، یافتن دریچه‌‌ی ورود است. نرم‌افزار فوتوشاپ (Adobe Photoshop) یکی از اصلی‌ترین راه‌های ورود به دنیای هنر دیجیتال و گرافیک به شمار می‌رود. دنیایی که در آن قدمی بزرگ برای خالق شدن برمی‌دارید و از لذت خلق کردن، برخوردار می‌شوید.
نرم‌افزار فوتوشاپ شروعی برای ورود به تمام حوزه‌های گرافیکی همچون موشن‌‌گرافیک، تصویر‌‌سازی، ویرایش عکس، Digital Painting، گرافیک سه‌بعدی و … است و البته از معدود نرم‌افزارهای دیزاین است که با تسلط کافی در آن و بدون نیاز به نرم‌افزارهای دیگر، امکان درآمدزایی برای شما فراهم می‌شود.

برخی مزایای این دوره عبارتند از:

استفاده تک‌کاربره هنرجویان از سیستم های قدرتمند مجزا
دریافت فیلم جلسات پس از اتمام هر جلسه از کلاس
کسب توانایی لازم برای فعالیت در شرکت‌‌های تبلیغاتی، تیم‌های تولید محتوا، طراحی و گرافیک
جلسات رفع اشکال مجزا و پشتیبانی 24 ساعته هنرجوها
ایجاد امکان سریع ورود به بازار کار

مدرس دوره علی‌اصغر حیدری بود که مهندسی فناوری اطلاعات خوانده و چند سالی هست به‌صورت حرفه‌ای در زمینه‌ی بازی‌سازی و گرافیک کار می‌کند و سابقه‌ی تدریس در دوره‌های فوتوشاپ مقدماتی و پیشرفته را در کارنامه‌ی خودش دارد. علی در سال 1396 در چالش بازی‌سازی بدون کدنویسی و چهارمین ماراتون بازی‌سازی دانشگاه اصفهان موفق به کسب مقام اول شد و از سال 1397 در مرکز نوآوری صنایع سرگرمی دانشگاه اصفهان حضور فعال دارد و با چند تیم مختلف به‌عنوان طراح و آرتیست همکاری می‌کند.

همچنین او مدیر تیم بازی‌سازی نداگیم (Call of Game: COG) هست که در هکاتون بازی‌های جدی 1399 موفق به کسب رتبه‌ی اول حوزه‌ی اصفهان و برنده‌ی جایزه‌ی بهترین بازی شناختی شد.

در این دوره سرفصل‌های زیر تدریس شد:

آشنایی با مبانی تصویر و هنر دیجیتال کامپیوتر
آموزش مدیریت محیط کار، اصول چاپ، سایزبندی، قوانین و اصول اجرا
تسلط کامل و کاربردی بر نرم‌‌افزار فوتوشاپ و شناخت زبان مشترک نرم‌افزارهای ادوبی
دانستن دقیق پنل‌‌‌ها، ابزارها، منو‌‌ها و Workspaceهای کاربردی نرم‌‌افزار
آموزش کامل ساختار لایه‌ها و افکت‌ها
آموزش کامل نوار ابزار فوتوشاپ و کاربرد آن‌ها به صورت تمرین عملی پروژه‌محور
آموختن اصطلاحات رایج فضای گرافیک و تبلیغات
آشنایی با مفهوم رنگ‌ها و معرفی برخی از ابزارهای جانبی، برای استفاده در دنیای رنگ‌ها
آشنایی کامل با بخش Vector نرم‌‌افزار
شناخت دقیق مبانی و اصول ویرایش تصویر به صورت علمی
آشنایی و بررسی دقیق سبک‌های مختلف هنری
بررسی دقیق نقاط ضعف و قوت برخی از پروژه‌‌های حرفه‌‌ای
آشنایی با تکنیک‌‌ها و ترفندهای پر‌‌کار‌‌برد طراحی و انتقال تجربیات مبحث دانش گرافیک
طراحی ده‌ها طرح در فضای گیم، تولید محتوا و تبلیغات

کلاس‌ها به‌صورت حضوری و عملی با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در سایت تخصصی مرکز نوآوری صنایع سرگرمی دانشگاه اصفهان برگزار شد. به شرکت‌کنندگان گواهی رسمی انگلیسی از طرف مرکز نوآوری صنایع سرگرمی دانشگاه اصفهان اعطا شد.

1401/06/19