دوره آموزشی ویرایش تصویر (فتوشاپ و لایتروم)- فروردین 1400

دوره‌ی تخصصی ویرایش تصویر با همکاری آکادمی عکسانه و مرکز نوآوری صنایع سرگرمی دانشگاه اصفهان در بهار 1400 برگزار شد.

مدرس این دوره احسان سجادیه بود. احسان از سال 1377 سابقه تدریس در برخی از آموزشگاه‌های تهران و اصفهان و دانشگاه‌های تهران، شهید بهشتی، اصفهان و یزد را دارد. او از سال 1390 در آکادمی ونک شروع به تدریس کرده و عضو اصلی کانون عکس اصفهان است.
نرم‌افزارهایی که در این دوره آموزش داده شد عبارت بودند از:

1- فوتوشاپ: توضیح کامل در مورد تمام ابزارها و دستورات مورد نیاز برای ویرایش و ارائه مثال‌ها و تمرین‌های متناسب
2-لایت روم: آموزش این نرم‌افزار به شما کمک خواهد کرد تا ساده‌تر و سریعتر از فتوشاپ، بتوانید نورها و رنگ‌های عکستان را اصلاح نموده و از افکتهای رنگی روی تصاویرتان استفاده نمائید.
3-Adobe Camera Raw تنها پلاگین رسمی شرکت ادوبی برای ویرایش فایل‌های خام
4-برخی از پلاگین‌های کاربردی