دوره آموزشی عکاسی و نورپردازی پرتره- فروردین 1400

آکادمی عکسانه با همکاری مرکز نوآوری صنایع سرگرمی دانشگاه اصفهان دوره تخصصی عکاسی و نورپردازی را در بهار 1400 برگزار کرد.

مدرس این دوره احسان سجادیه بود. احسان سابقه تدریس از سال 1377 در برخی از آموزشگاههای تهران و اصفهان و در دانشگاه های تهران، شهید بهشتی، اصفهان و یزد را دارد. او از سال 1390 در آکادمی ونک شروع به تدریس کرده است. وی همچنن عضو اصلی کانون عکس اصفهان است. در این دوره علاوه بر سرفصل های مربوط به عکاسی، نرم‌افزارهای شبیه‌ساز سه‌بعدی استودیوی عکاسی و لایتروم نیز آموزش داده شد. آموزش این نرم‌افزارها به فرد کمک خواهد کرد تا ساده‌تر و سریع‌تر از فوتوشاپ ، بتواند نورها و رنگ‌های عکس را اصلاح نموده و سپس از بینهایت افکتهای رنگی روی تصاویر استفاده نماید.

مهارت‌های هنرجویان در پایان دوره:
-تسلط بر عکاسی پایه شامل مثلث نوردهی ، وایت بالانس ، انواع روشهای فوکوس و کاربرد هر کدام ، کادربندی و ترکیب‌بندی ، منوی دوربین ، هیستوگرام ، شناخت لنزها و
-تسلط بر اصول نورپردازی
-توانای عکاسی پرتره ، مدلینگ و کودک
-توانایی اجرای انواع نورپردازی استودیویی و استفاده از انواع فلش در عکاسی استودیویی و فضای باز
-توانایی عکاسی اصولی در فضای باز ( outdoor)
نورپردازی ترکیبی فضای باز و نور فلش ( Mix Lighting )
-کار با نرم افزار لایت روم
1400/09/10