سومین دوره‌ی پذیرش کارآموز مرکز نوآوری صنایع سرگرمی دانشگاه اصفهان- تابستان 1400

برای سومین تابستان متوالی میزبان علاقمندان به بازی‌ها و سرگرمی‌های دیجیتال بودیم.

علاقمندی‌های ما در تابستان امسال روی محورهای توسعه‌ی بازی‌های رایانه‌ای درمانی و آموزشی، واقعیت مجازی / افزوده / ترکیبی، طراحی کنترلرهای سخت‌افزاری و توسعه‌ی بازی‌های آنلاین متمرکز بود و همراهان خود را از بین کسانی که دارای دانش برنامه‌نویسی و ترجیحاً تجربه‌ی قبلی کار با موتورهای بازی‌سازی باشند انتخاب کردیم.

برخی از پروژه‌ها:

کنترل بازی‌های PC و موبایل با سخت‌افزارهای سفارشی‌شده با واسط‌های مختلف
طراحی بازی‌های توانبخشی شناختی-فیزیکی (تکالیف دوگانه)
ساخت و توسعه بازی‌های آنلاین چندنفره با استفاده از C# asp.net core یا Node js
کنترل صوتی بازی‌های رایانه‌ای
طراحی مکانیسم اتاق‌های سرگرمی مجازی (اتاق فرار، اتاق تاریک، اتاق محدود و …)
ساخت بازی‌ها و شبیه‌سازی‌های واقعیت مجازی با هدست‌های HTC و HP و سخت‌افزارهای جدید مانند Tracker
ساخت Motion Platform برای بازی‌های واقعیت مجازی
ساخت بازی‌ها و سرگرمی‌های واقعیت افزوده و واقعیت ترکیبی
ساخت انیمیشن‌ها و بازی‌های واقعیت مجازی موبایلی تعاملی با/بدون سخت‌افزار
ساخت انیمیشن زنده با موشن‌کپچر (Motion Capture)
ساخت بازی‌های فیزیکی با Kinect و Intel Real Sense

توسعه‌دهنده‌ی هر پروژه در منافع مادی و معنوی آن از قبیل مقاله، ثبت اختراع، تجاری‌سازی محصول و … شریک خواهد بود. به کسانی که دوره‌ی کارآموزی را با موفقیت گذراندند و محصول کامل تحویل دادند، گواهی معتبر به زبان انگلیسی ارائه شد.

1400/09/10