رونمایی از بازی Stars -مرداد 1398

اولین رویداد جمعی در محل جدید مرکز نوآوری صنایع سرگرمی، رونمایی از بازی Stars بود.

جرقه‌ی ایده‌ی اولیه‌ی این بازی در ماراتون بازی‌سازی دانشگاه اصفهان زده شد و سپس توسط تیمی متشکل از محمدرضا تاجریان و شمیمه صنیع‌ثالث (اعضای تیم پارادایس مستقر در مرکز نوآوری صنایع سرگرمی دانشگاه اصفهان) و احسان سراهیان و فیروز دهقان در استودیو هوگو توسعه یافت. این بازی در سبک حل مسأله ساخته شده و هر مرحله‌ی آن شامل تکمیل یک شکل هندسی با اتصال رئوس به یکدیگر می‌باشد. این بازی در آزمایشگاه تست مرکز نوآوری صنایع سرگرمی دانشگاه اصفهان رونمایی شد و شرکت‌کنندگان، این بازی را روی ده‌ها موبایل و تبلت این آزمایشگاه تست کرده و نکاتی را به تیم سازنده گوشزد کردند.
1399/06/13