دورهمي با سازندگان بازي سبقت- آبان 1396

دورهمي‌ها بستري براي تبادل دانش و ايده‌هاست كه به باروري خلاقيت ذهن كمك زيادي مي‌كند. در مركز بازي‌هاي رايانه‌اي دانشگاه اصفهان به بهانه‌هاي مختلف متخصصين و علاقمندان را كنار هم جمع مي‌كنيم تا در اين دورهمي‌ها به تقويت جامعه‌ي بازي‌سازي كمك كنيم.

بهانه‌ي دورهمي 26 آذر 96، راه‌اندازي رشته‌ي برنامه‌نويسي بازي‌هاي رايانه‌اي در هنرستان كار و دانش شهرستان برخوار استان اصفهان بود. دانش‌آموزان و دبيران اين هنرستان مهمان مركز بازي‌هاي رايانه‌اي دانشگاه اصفهان بودند تا از پروسه‌ي توليد يك بازي رايانه‌اي، سختي‌ها و جذابيت‌ها و البته درآمد آن، نقش‌هاي مختلف در يك تيم بازي‌ساز و مسائلي از اين دست آگاه شوند. تعدادي از دبيران هنرستان‌هاي فني و حرفه‌اي اصفهان و خميني‌شهر نيز مهمان اين جمع بودند تا امكان راه‌اندازي اين رشته در سال آتي تحصيلي را بررسي كنند.
از تيم سازنده‌ي بازي سبقت دعوت كرديم تا در اين دورهمي مهمان ما باشند و در جمع علاقه‌مندان بازي‌سازي از سختي‌ها و شيريني‌هاي راهي كه طي كرده‌اند بگويند و تجربه‌هايشان را با كساني كه در آغاز اين راه هستند در ميان بگذارند. سبقت، ساخته‌ي استوديوي پاپاتا، يكي از بازيهاي ريسينگ در سبك درگ است كه به‌صورت آنلاين طراحي شده و از نمونه‌هاي محبوب و پردرآمد بازار فعلي بازي‌هاي موبايلي به‌شمار مي‌رود. در اين بازي شما مي‌توانيد با رقباي ديگر به‌صورت آنلاين در يك مسابقه‌ي اتوموبيلراني رقابت كنيد (كه شامل گاز دادن و دنده عوض كردن به‌موقع است)، ماشين خودتان را ارتقاء ببخشيد، با شركت‌كنندگان ديگر كل‌كل كنيد و در تورنمنت‌هاي جذاب شركت كنيد.
حميد راست‌قلم (كارگردان هنري)، اميررضا انواري (طراح بازي و تجربه‌ي كاربري)، سيد مسعود پزشك‌زاده (برنامه‌نويس هسته‌ي آنلاين)، حامد بابامحمدي (برنامه‌نويس)، ميثاق آقاخاني (مدير فني)، سيد محمد حسيني (برنامه‌نويس) و نيلوفر نادري (آرتيست) در اين دورهمي حضور داشتند.
جلسه را اميررضا انواري با پخش كليپي از شكست‌ها و موفقيت‌هاي استوديو پاپاتا آغاز كرد و در مورد مسائل اقتصادي و مالي بازار بازي‌هاي ويدئويي، چالش‌هاي ورود به اين بازار و به‌ويژه مشكلات كمبود متخصص و فقدان ساختار صحيح آموزش بازي‌سازي سخن گفت. مسعود پزشك‌زاده به چالش‌هاي توليد بازي سبقت (به‌ويژه آنلاين بودن آن) پرداخت و حميد راست‌قلم در مورد طراحي تجربه‌ي كاربري و واسط كاربري و نكاتي كه به جذابيت بصري يك بازي موبايلي منجر مي‌شود سخن گفت. حامد بابامحمدي در مورد مسائلي كه پس از انتشار بازي روي مي‌دهند (از قبيل بازخوردهاي بازي‌گران، شيوه‌هاي حفظ مشتري، روند برگزاري رويدادها و ...) صحبت كرد و در انتها اميررضا انواري به جمع‌بندي بحث‌ها و نكاتي در مورد طراحي يك بازي موفق پرداخت.
در پايان جلسه نيز حضار با اعضاي تيم پاپاتا با يحث و تبادل نظر پرداختند. اين جلسه سرآغازي براي توسعه‌ي آموزش بازي‌سازي در سطوح دانش‌آموزي بود كه مي‌تواند پايه‌اي مناسب براي افزايش ظرفيت‌هاي توليد بازي‌هاي رايانه‌اي باشد.
 
تاریخ:
1398/03/09
تعداد بازدید:
756
منبع:
تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به مرکز نوآوری صنایع سرگرمی دانشگاه اصفهان می باشد
Powered by DorsaPortal