چهارمین ایدهشو گیم و بازیهای رایانهای-۲۸ آذر ۱۳۹۷
ایدهشو رویدادی است که در آن به افراد شرکتکننده این امکان داده میشود تا در محیطی دوستانه به بیان ایدههای نوآورانه خود بپردازند و ضمن کسب مهارتهای ایدهپردازی و ارائه ایده، ایدههای خود را در بوته نقد برای بهبود آنها و مبنا قرار گرفتن برای راهاندازی یک کسبوکار نوپای موفق قرار دهند.
چهل و چهارمین ایدهشو با موضوع بازیهای رایانهای در دانشگاه اصفهان روز چهارشنبه ۲۸ آذر در تالار آوینی دانشگاه اصفهان برگزار شد. در آذرماه سالهای ۹۴ و ۹۵ و ۹۶ نیز دانشگاه اصفهان میزبان این رویداد در حوزهی بازیسازی بود و استقبال علاقمندان و ایدهپردازان از این رویداد، نشان میداد که جای خود را در ساختار ذهنی علاقمندان به بازیسازی باز کرده است.
در این رویداد از بین ۲۴ ایدهی ارسالشده به دبیرخانهی ایدهشو، ۱۲ ایده انتخاب شدند. صاحبان این ایدهها هرکدام ۳ دقیقه فرصت داشتند که جمعیت حاضر و هیأت داوران را در مورد ایدهی خود توجیه کنند و سپس داوران به مدت ۲ دقیقه نظرات خود در مورد بازی را بیان میکردند. سپس از بین ۱۲ ایده، ۵ ایده به رأی داوران و تماشاچیان انتخاب شد و به هرکدام از صاحبان ایدهها ۴ دقیقه فرصت داده شد تا به سؤالات داوران پاسخ بگویند.
تیم داوری این رویداد آقایان جواد راستی (مدیر مرکز تخصصی بازیهای رایانهای دانشگاه اصفهان)، میلاد صالحی (مدیر استودیو بازیسازی زاناگیمز و سایت تحلیل محتوای Appreview) و حامد موحدیان عطار (مدرس دروس بازیسازی در دانشگاه و مدیر استودیو بازیسازی مترسک) بودند. در نهایت به انتخاب آنها، آقای امیرپارسا کریمی با ایده «بازی رایانهای برای درمان بیماری انگشت ماشهای»، آقای احسان ملاکاظمی با ایده «بازی ریشو»، خانم زهرا زمانی با ایده «بازی تقویت حافظه»، خانم مریم کجباف با ایده «بازی رهیافته» و آقای پارسا قاجار با ایده «برادر ناتنی» مقامهای اول تا پنجم را کسب کردند. به نفرات اول تا سوم جوایز ۵۰۰ و ۴۰۰ و ۳۰۰ هزار تومانی و به دو نفر از تماشاچیان به قید قرعه هدایایی تقدیم شد. سخنرانی دکتر موحدیان عطار در مورد چالشهای طراحی در تیمهای مستقل نیز از بخشهای مهم و جذاب این رویداد بود که مورد استقبال مخاطبین قرار گرفت.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |