سال ۱۴۰۴، سرمایه گذاری برای تولید

تیم بازی سازی Aratecs پس از انجام حدود یک سال تحقیقات اولیه، فعالیت رسمی خود را از ابتدای سال ۱۳۹۵ آغاز و در مرکز نوآوری صنایع سرگرمی دانشگاه اصفهان مستقر شد.
بازی های رایانه  ای ورزشی (Exergame) از جمله بازی هایی هستند که به منظور رفع برخی از مشکلات ناشی از عدم تحرک طولانی مدت کاربران در حین انجام بازی، طراحی و تولید می شوند و در کنار آن، جذابیت و هیجان بازی ها را نیز دوچندان می کنند. ایده جذاب و طراحی سخت افزارهای مناسب، دو رکن اساسی تولید این نوع بازی ها هستند. هدف اصلی این پروژه، طراحی یک بازی رایانه ای-ورزشی در زمینه ی ورزش تکواندو است تا علاوه بر ایجاد جذابیت و انگیزه، تجزیه و تحلیل های تخصصی بر روی ضربات انجام داده و به عنوان یک سیستم مربی‌گری الکترونیکی برای ورزشکاران و مربیان قابل استفاده باشد. بازی پیشنهادی این پژوهش از دو بخش تشکیل شده است؛ یک بخش سخت‌افزاری شامل یک آدمک تمرینی و کاورهای مخصوصی که حسگرهای نیرو، لامپ های LED و لرزاننده های فیزیکی در آنها تعبیه شده و توسط نرم‌افزارهای کامپیوتری و همچنین یک نمایشگر بزرگ به یکدیگر مرتبط می شوند و یک بخش طراحی بازی رایانه¬ای که شامل محیط گرافیکی بازی است. با استفاده از لامپ ¬ها، محل اصابت ضربات و حالت حمله یا دفاع مشخص می ¬شود و تاثیر ضرباتی که ورزشکار به آدمک وارد می  کند، در محیط بازی بر روی حریف مجازی مشاهده می شود. نقطه  قوت این بازی آن است که بخش سخت افزاری آن طراحی و ساخته شده و نتایج استخراج شده از آن کاملا علمی و قابل استناد است. این سیستم نسبت به سیستم های مشابه قبلی این مزیت را دارد که توانایی تشخیص و تقویت گارد دفاعی ورزشکاران را داشته و همچنین زمان خستگی فرد را با کمک تحلیل های دقیق آماری به صورت مستند ارائه می کند. در این سیستم برای تشخیص صحت ضربات وارده، از مکانیزم الکترومغناطیسی استفاده شده است؛ بدین صورت که با قرار دادن مگنت هایی در دستکش ها و روپایی های ورزشکاران (محلهایی که ضربات را اعمال می کنند)، در هنگام اصابت ضربات به هوگوی حریف، تنها ضرباتی قابل قبول بوده و شدت نیروی آنها نمایش داده می شود که از طریق این مگنت ها وارد شوند. همچنین برای تشخیص گارد دفاعی مناسبی که باید توسط ورزشکار اتخاذ شود، از حسگرهای نیرویی، LEDها (به رنگ نارنجی) و حسگرهای فاصله یاب کمک گرفته شده است؛ از حسگرهای نیرویی برای تشخیص حمله در زمان دفاع ورزشکار و از حسگرهای فاصله یاب برای تشخیص اینکه ورزشکار توانسته است در برابر ضربه حریف که توسط LEDها اعلام شده به موقع جاخالی دهد یا خیر. این حسگرهای فاصله یاب بر روی آدمک و میله های کنار آن نصب می شوند. با استفاده از این سیستم و تحلیل نتایج و نمودارهای استخراج شده از نرم افزار، به خوبی وضعیت ورزشکار در هر تمرین مشخص شده و از کنار هم قرار دادن نتایج در یک دوره مشخص، پیشرفت ورزشکار به صورت کمّی و علمی قابل استناد است. از دیگر مزایای این سیستم می توان به توانایی تشخیص دقیق محل ضربه، اندازه گیری نیروی ضربه و زمان کنش و واکنش ورزشکار، توانایی تشخیص ضربات صحیح و غلط و همچنین شبیه سازی یک مسابقه واقعی اشاره کرد.
این تیم با تکیه بر دانش قوی فنی-مهندسی خود توانست پس از یک سال تلاش بی وقفه، فاز اول پروژه را با موفقیت به اتمام رسانده و محصول سخت افزاری آن را ثبت اختراع کند. هم اکنون نیز در حال بهبود و ارتقای فاز اول پروژه بوده و به زودی فاز دوم ان را به منظور طراحی و ساخت بازی رایانه ای آغاز خواهد کرد.

معرفی اعضا 
سید مهران امیری
کارشناس ارشد رشته مهندسی پزشکی – مهندسی ورزش از دانشگاه اصفهان و کارشناسی مهندسی مکانیک از دانشگاه صنعتی اصفهان
مسولیت در تیم : بخش فنی ( مهندسی مکانیک سیستم – مهندسی ورزش و امور مربوط به دانش تربیت بدنی – ایده پرداز)
 
 
هادی عباسی 
کارشناسی مهندسی پزشکی – بیوالکتریک از دانشگاه اصفهان – مخترع سیستم مربیگری الکترونیکی تکواندو
مسولیت در تیم : بخش فنی ( مهندسی برق و الکترونیک سیستم – طراحی نرم افزار سیستم )

 

تیم Aratecs آماده هرگونه همکاری و همراهی با سایر تیم ها و بازی سازان در حوزه فنی-مهندسی و بازی های حرکتی میباشد. همچنین برای تکمیل فاز دوم پروژه پیش رو، پذیرای بازی سازانی است که علاقه و توانایی لازم را در این خصوص داشته باشند.
 
 
تنظیمات قالب