کسب عنوان سوم در چالش سخنرانی‌های علمی- ترویجی COGTALK توسط مرکز نوآوری صنایع سرگرمی
این چالش با هدف معرفی علوم شناختی و بالا بردن روحیۀ نشاط در بین اساتید و دانشجویان علاقمند به فعالیت در حوزه علوم شناختی برگزار شد.
 گروه علمی سیناپس با همکاری آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز،شتاب دهنده شناختی COGNOTECH، کلینیک مغز و شناخت و حمایت ستاد توسعه علوم فن آوری های شناختی برگزارکنندگان این رویداد بودند. در این رویداد 110 نفر از 20 استان کشور در محور های "پایان نامه ها و پژوهش های انجام شده در حوزه علوم شناختی"، "ایده های محصول محور و استارتاپ های علوم شناختی و "علوم شناختی – بدون مرز " ویدیو های خود را برای رقابت در این چالش ارایه کردند.

ویدئوی تهیه‌شده در مرکز نوآوری صنایع سرگرمی دانشگاه اصفهان در مورد «درمان مواجهه‌ای به کمک واقعیت مجازی با تصاویر حقیقی» رتبه سوم محور «ایده‌های محصول‌محور استارتاپ‌های علوم شناختی» در چالش سخنرانی‌های علمی-ترویجی COGTALK که توسط مرکز علمی سیناپس با همکاری ستاد توسعه‌ی علوم و فناوری‌های شناختی برگزار شد را به دست آورد.
خبر مربوط به این رویداد را در صفحه اینستاگرام مرکز ببینید.

1399/08/03