ششمین دوره‌ی کنفرانس بین‌المللی «بازی‌های رایانه‌ای؛ فرصت‌ها و چالش‌ها» بهمن 1399 و به صورت آنلاین برگزار خواهد شد.
دانشگاه اصفهان با همراهی بنیاد ملّی بازی‌های رایانه‌ای، ششمین دوره کنفرانس بین‌المللی «بازی‌های رایانه‌ای؛ فرصت‌ها و چالش‌ها» را با هدف کمک به رشد و توسعه دانش و فناوری‌های مرتبط با بازی‌های رایانه‌ای و انتقال آخرین تجارب و دستاوردهای پژوهشی علوم انسانی و هنری و فنی در تاریخ‌های 30 بهمن و 1 اسفند 1399 به‌صورت آنلاین برگزار می‌کند.
حوزه‌های مورد تمرکز این کنفرانس شامل روانشناسی، جامعه‌شناسی، مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات، حقوق، اقتصاد، مدیریت، هنر، پزشکی، آموزش و سایر علوم وابسته می‌باشد.
از کلیه‌ی پژوهشگران و علاقمندان این حوزه دعوت می‌شود نتایج آخرین تحقیقات خود در این حوزه‌ها را از طریق وب‌سایت کنفرانس به دبیرخانه ارسال نمایند. اطلاعات تکمیلی در وبسایت کنفرانس به نشانی www.cgco2021.ui.ac.ir قابل دسترسی است.

1399/06/15