كسب رتبه سوم تيم بهگام در چالش سرمايه شناختي ستاد توسعه علوم و فناوري هاي شناختي
تيم دانشجويي گروه مهندسي پزشكي مستقر در مركز نوآوري صنايع سرگرمي دانشگاه اصفهان، در چالش سرمايه‌ي شناختي و طراحي بازي كه توسط ستاد توسعه‌ي علوم و فناوري‌هاي شناختي با همياري شتاب‌دهنده‌ي شناختي COGNOTECH برگزار شده بود، موفق به كسب رتبه‌ي سوم جايزه‌ي نقدي و يارانه‌ي فروش تا سقف شصت ميليون تومان و حمايت اعتبارسنجي محصول تا سقف پانزده ميليون تومان شد.
بازار حوزه‌ي ارزيابي و ارتقاء توانمندي‌هاي شناختي يكي از بخش‌هاي بازار فناوري با رشد بالا به شمار مي‌رود. فروش اين حوزه از حدود 1 ميليارد دلار در سال 2013، به حدود 8 تا 9 ميليارد دلار در سال 2020 خواهد رسيد. چالش بازي‌هاي شناختي در قالب يك همكاري مشترك بين شتاب‌دهنده شناختي COGNOTECH، ستاد توسعه علوم و فناوري‌هاي شناختي، صندوق نوآوري و شكوفايي، بنياد ملي بازي‌هاي رايانه‌اي و صندوق سرمايه‌گذاري شناسا با هدف ترويج علوم شناختي، شناسايي تيم‌ها و كسب و كارهاي نوپاي فعال در زمينه‌ي بازي‌هاي شناختي و معرفي اين بازي‌ها به‌عنوان يكي از زمينه‌هاي سرمايه‌گذاري برگزار شد.
در اين چالش حدود 60 تيم مختلف در دوره‌ي پيش‌شتاب‌دهي شركت كردند كه از ميان آن‌ها، 25 تيم براي مرحله‌ي نهايي انتخاب شدند و تيم مركز نوآوري صنايع سرگرمي دانشگاه اصفهان در نهايت موفق به كسب رتبه‌ي سوم و حمايت‌هاي منجر به تجاري‌سازي شد.
بازي بهگام كه از نتايج اولين دوره‌ي كارآموزي مركز نوآوري صنايع سرگرمي دانشگاه اصفهان در تابستان 1397 است، يك بازي رايانه‌اي-حركتي است كه با استفاده از وب‌كم لپ‌تاپ و تكنيك‌هاي پردازش تصوير و نيز با برنامه‌ريزي سناريويي مبتني بر بهبود عملكرد اجرايي در حوزه‌هاي حافظه و عملكرد مهاري و در بستر توانبخشي دوگانه (Dual-Task)، يك نمونه‌ي جذاب از كاربرد صنعت سرگرمي در درمان است كه در آزمايشگاه سرگرمي‌هاي جدي مركز نوآوري صنايع سرگرمي دانشگاه اصفهان خط پژوهشي آن دنبال مي‌شود.
اعضاء اين تيم اميرمحمد غياثي و رضا سليماني دانشجويان كارشناسي مهندسي پزشكي و نسيبه صرامي و اميرحسن ترابي مشاوران روان‌شناسي بودند كه زير نظر دكتر جواد راستي استاديار گروه مهندسي پزشكي و مدير مركز نوآوري صنايع سرگرمي به اين موفقيت دست يافتند.

تيزر بازي بهگام

1399/04/13