نمايشگاه سراهاي دانشجويي - ارديبهشت 1398
هفته سراهاي دانشجويي در سال 98 با شعار «سراهاي دانشجويي: عرصه نوآوري، مهارت محوري ورونق توليدات دانشجويي» برگزار گرديد.
در اين نمايشگاه كه ارديبهشت 98 در محوطه خوابگاه‌هاي دانشگاه اصفهان برگزار شد، بيش از 30 غرفه براي ارائه محصولات دانشجويي (شامل صنايع دستي، دست‌ساخته‌هاي دانشجويان و ...) برگزاري مسابفات ورزشي، فعاليت هاي فرهنگي، نمايشگاه محصولات هنري، ايستگاه هاي سلامت و غيره داير شد. از سوي ديگر غرفه هايي به دانشجويان اقوام مختلف اختصاص داده شد تا بتوانند اداب و رسوم و سوغات و محصولات خود را به ديگر دانشجويان معرفي كنند.
 مركز تخصصي بازي هاي رايانه اي با بازي هاي واقعيت محازي و بورد گيم در اين نمايشگاه حضور داشت. اين قبيل برنامه ها باعث بهبود فضاي نشاط و تندرستي، ارتقا توانايي هاي فردي و مشاركت اجتماعي، رشد خلاقيت و ايده‌پردازي و كارآفريني دانشجويان و آمادگي بيشتر آنان براي حضور در اجتماع مي‌شود.

1398/05/04