برگزاری دومین دوره کارآموزی-تابستان 99

برای دومین تابستان میزبان علاقمندان به بازی‌ها و سرگرمی‌های دیجیتال بودیم.

در سال 99 روی توسعه‌ی فناوری‌های حوزه‌ی سرگرمی مانند واقعیت مجازی (Virtual Reality)، واقعیت افزوده (Augmented Reality)، واقعیت ترکیبی (Mixed Reality)، انیمیشن سه‌بعدی تعاملی، انیمیشن زنده، ویدئوهای 360‌ درجه‌ی تعاملی و ... تمرکز کردیم و همراهان خود را از بین کسانی که دارای دانش برنامه‌نویسی و ترجیحاً تجربه‌ی قبلی کار با موتورهای بازی‌سازی باشند انتخاب کردیم.
 
برخی پروژه‌هایی که  در این دوره کارآموزی بر آن تمرکز شد عبارت بود از:
 
-ساخت بازی‌ها و شبیه‌سازی‌های واقعیت مجازی با هدست‌های HTC و HP و سخت‌افزارهای جدید مانند Tracker
-ساخت Motion Platform برای بازی‌های واقعیت مجازی
-ساخت بازی‌ها و سرگرمی‌های واقعیت افزوده و واقعیت ترکیبی
-ساخت انیمیشن‌ها و بازی‌های واقعیت مجازی موبایلی تعاملی با/بدون سخت‌افزار
-ساخت انیمیشن زنده با موشن‌کپچر (Motion Capture)
-ساخت بازی‌های فیزیکی با Kinect و Intel Real Sense
-ساخت نرم‌افزار پخش تعاملی ویدئوهای 360 درجه

توسعه‌دهنده‌ی هر پروژه در منافع مادی و معنوی آن از قبیل مقاله، ثبت اختراع، تجاری‌سازی محصول و ... شریک خواهد بود. به کسانی که دوره‌ی کارآموزی را با موفقیت گذراندند، گواهی معتبر به زبان انگلیسی ارائه شد.
 

یکی از پروژه‌های انجام شده در این دوره طراحی دوچرخه واقعیت مجازی بود. این پروژه با هدف بهبود عملکردهای شناختی و حرکتی زنان مبتلا به بیماری MS طراحی شد. قسمت سخت‌افزاری پروژه شامل یک دوچرخه ثابت است که قابلیت تنظیم سفتی رکاب و ارسال سرعت پا زدن را دارد. سپس به کمک نرم افزارUnity دو اپلیکیشن برای ارتباط و کنترل عملکردهای کاربران طراحی شده است. در اپلیکیشن اول، سوپروایزر با تغییر درجه سفتی رکاب، تعداد ست‌های تمرینی و مدت زمان هر ست عملکرد دوچرخه را برای هر فرد با توجه به شرایط فیزیکی او، شخصی‌سازی می‌کند. در اپلیکیشن واقعیت مجازی، به کمک گوشی تلفن همراه و هدست‌های قابی، کاربر با پخش فیلم‌های 360 درجه در محیط دوچرخه‌سواری غوطه‌ور می‌شود. در حین تمرین، سرعت رکاب زدن به اپلیکیشن مخابره می‌شود و سرعت پخش فیلم با توجه به این سرعت تنظیم می‌شود. همچنین در پایان هر ست، نمایشگر پایان ست را اعلام می‌کند و کاربر برای ست بعدی آماده می‌شود.

 
 
 
 
تاریخ:
1399/06/15
تعداد بازدید:
989
منبع:
تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به مرکز نوآوری صنایع سرگرمی دانشگاه اصفهان می باشد
Powered by DorsaPortal