برگزاری دومین دوره کارآموزی-تابستان 99
برای دومین تابستان میزبان علاقمندان به بازی‌ها و سرگرمی‌های دیجیتال بودیم.
در سال 99 روی توسعه‌ی فناوری‌های حوزه‌ی سرگرمی مانند واقعیت مجازی (Virtual Reality)، واقعیت افزوده (Augmented Reality)، واقعیت ترکیبی (Mixed Reality)، انیمیشن سه‌بعدی تعاملی، انیمیشن زنده، ویدئوهای 360‌ درجه‌ی تعاملی و ... تمرکز کردیم و همراهان خود را از بین کسانی که دارای دانش برنامه‌نویسی و ترجیحاً تجربه‌ی قبلی کار با موتورهای بازی‌سازی باشند انتخاب کردیم.

برخی پروژه‌هایی که  در این دوره کارآموزی بر آن تمرکز شد عبارت بود از:

-ساخت بازی‌ها و شبیه‌سازی‌های واقعیت مجازی با هدست‌های HTC و HP و سخت‌افزارهای جدید مانند Tracker
-ساخت Motion Platform برای بازی‌های واقعیت مجازی
-ساخت بازی‌ها و سرگرمی‌های واقعیت افزوده و واقعیت ترکیبی
-ساخت انیمیشن‌ها و بازی‌های واقعیت مجازی موبایلی تعاملی با/بدون سخت‌افزار
-ساخت انیمیشن زنده با موشن‌کپچر (Motion Capture)
-ساخت بازی‌های فیزیکی با Kinect و Intel Real Sense
-ساخت نرم‌افزار پخش تعاملی ویدئوهای 360 درجه

توسعه‌دهنده‌ی هر پروژه در منافع مادی و معنوی آن از قبیل مقاله، ثبت اختراع، تجاری‌سازی محصول و ... شریک خواهد بود. به کسانی که دوره‌ی کارآموزی را با موفقیت گذراندند، گواهی معتبر به زبان انگلیسی ارائه شد.
1399/06/15