رویداد عکاسی؛ افسانه تا واقعیت - مهر 98

این رویداد با حضور احمد ریحان، احسان سجادیه و عکاس بین‌المللی Margarita Kareva در مرکز نوآوری صنایع سرگرمی دانشگاه اصفهان برگزار شد.

خانم کاروا عکاس برجسته روسی، این بار برای ما از ترکیب خیال و عکاسی گفت. این کارگاه با محوریت عکاسی سبک ایشان به نام عکاسیFairy Tail بود. در این سبک عکس پرتره به دنیای خیال گونه ما نزدیک میگردد. این کارگاه دو روزه در ابتدا مخاطبان را با عکاسی پرتره آشنا کرد، سپس به معرفی سبک عکاسی افسانه‌ای و تکنیک‌های جدید پردازش تصویر چهره و در پایان به پردازش تصویر در این سبک پرداخت.  در این کارگاه دو چهره برجسته هنر عکاسی و پردازش در کنار ما بودند؛ احمد ریحان از پرتره، نور و جزییات گفت و احسان سجادیه مخاطبان را با تکنیک های جدید روتوش چهره آشنا کرد.
 
خانم مارگاریتا کاروا از کشور روسیه، بدون شک یکی از استعدادهای بی نظیر عکاسی و پردازش تصویر میباشد. تنها سه و نیم سال از حضور وی در دنیای حرفه ای عکاسی گذشته بود که او را در سطح جهانی به عنوان هنرمندی که افسانه ها و داستان های جادویی را با زندگی واقعی تلفیق کرده، شناختند. او که به دنباله روی از کلیشه های موجود در عکاسی میلی نداشت، سبکی منحصر به فرد به نام عکاسی افسانه ای (Fairy Tail) را وارد دنیای حقیقی کرد. او یکی از پر طرفدارترین عکاسان سایت 500px می باشد و بیشترین دنبال کننده در سایت 500px prime را داراست. وی با بیش از 600 هزار دنبال کننده در فضای مجازی، از جمله عکاسان خلاق و پیشرو می باشد. امروز، او را با برگزاری کلاس های آموزشی در سراسر دنیا می شناسند به طوری که دوره های عکاسی او در بسیاری از کشورهای اروپایی و به خصوص آمریکا با استقبال بی نظیری روبه روست. به جز برگزاری دوره های آموزشی در نقاط مختلف دنیا، همکاری با بسیاری از برندهای مشهور، فستیوال ها، مجلات و روزنامه های مطرح بین المللی را می توان از دستاوردهای ایشان دانست. او در بسیاری از فستیوال های بین المللی در میان 100 عکاس برتر جهان جای گرفته است و در کشور روسیه طی سالیان پی در پی در میان برترین ها بوده است.
احمد ریحان عکاس و مولف اصفهانی، عضو انجمن عکاسان آمریکا (PSA)، عضو انجمن عکاسان ایران و عضو دائمی فدراسیون جهانی هنر عکاسی (FIAP) میباشد. احمد ریحان هم‌اکنون در استودیو شخصی خود مشغول فعالیت در ژانرهای مختلف عکاسی است و به انگیزه انتقال داده‌هایش به نسل جوان در سال 1390 آکادمی خود را تأسیس و مشغول آموزش هنر نورپردازی و عکاسی پرتره به علاقه‌مندان می‌باشد. احسان سجادیه عکاس و مدرس اصفهانی و عضو اصلی کانون عکس اصفهان، از سال 1377 تدریس در زمینه عکاسی و پردازش تصویر را در آموزشگاه های اصفهان و تهران و همچنین در سطح دانشگاه های کشور از جمله دانشگاه شهید بهشتی، دانشگاه اصفهان و یزد را آغاز کرد. وی در سال 1390 آکادمی خود به نام ونک را پایه گذاشت که بیش از 5000 ساعت سابقه تدریس از نکات برجسته کارنامه هنری وی می باشد.
 
 
 
 
تاریخ:
1398/07/12
تعداد بازدید:
1053
منبع:
تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به مرکز نوآوری صنایع سرگرمی دانشگاه اصفهان می باشد
Powered by DorsaPortal