دوره آموزشی بازی سازی با موتور یونیتی- تابستان 96
یونیتی یک موتور بازی‌سازی Cross-Platform است که برای توسعه بازی برای PC، کنسول‌های بازی، گوشی‌های موبایل و وبسایت‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد.
پس از برگزاری کارگاه آموزشی یونیتی در آبان ماه 1395 توسط امیر انواری در مرکز تخصصی بازی‌های رایانه‌ای دانشگاه اصفهان، تقاضاهای زیادی برای برگزاری دوره‌ی بلندمدت ساخت بازی‌های رایانه‌ای با یونیتی به مرکز رسید و فرارسیدن تعطیلات تابستان 1396 فرصتی مناسب برای این کار فراهم ساخت. با توجه به تعداد زیاد متقاضیان، دو گروه این دوره به‌صورت موازی و کاملاً عملی در سایت مرکزی دانشگاه اصفهان توسط دکتر حامد موحدیان عطار در 8 جلسه‌ی 3 ساعته برگزار شد.
دکتر موحدیان عطار از سال 78 در زمینه‌ی گرافیک کامپیوتری شامل مدل‌سازی سه‌بعدی، پیکره‌بندی کاراکترها، جلوه‌های ویژه، ساخت انیمیشن و ... فعالیت و تدریس و در پروژه‌های کوتاه و بلند انیمیشن شرکت داشته است. حامد فارغ‌التحصیل دکترای کامپیوتر گرایش نرم‌افزار از دانشگاه اصفهان است و تخصص اصلی او در زمینه‌ی برنامه‌نویسی بازی‌های رایانه‌ای است و در حال حاضر دروس تخصصی تمرکز بازی‌های رایانه‌ای در رشته کامپیوتر را تدریس می‌کند.

دکتر موحدیان عطار در دوره‌ی یونیتی مقدماتی محورهای زیر را مورد بحث قرار داد:
1-  آشنایی با واسط کاربری در موتور Unity
2-  آشنایی با معماری موتور Unity و توسعه مؤلفه‌محور
3-  آشنایی با مؤلفه‌های پایه‌ای و پرکاربرد (مؤلفه‌های مرتبط با ذخیره و نمایش مدل‌های سه‌بعدی، دوربین، نور، صدا و ...)
4-  آشنایی با مبانی پویانمایی و تکنیک‌های متحرک‌سازی
5-  آشنایی با شبیه‌سازی فیزیکی (مفاهیم و مؤلفه‌ها)
6-  آشنایی با برنامه‌نویسی در موتور Unity (کلاس‌های پایه جهت ایجاد و توسعه مؤلفه‌ها)
7-  آشنایی با مفهوم زمان و حرکت
8-  آشنایی با سیستم توسعه واسط کاربری جدید در موتور Unity